Penundaan Lomba Lukis

Due to the recent outbreak of COVID-19 in Indonesia and in other countries, we regretfully had to postpone this painting competition until further notice. We hope this situation will be rectified and that things can return to normal soon. To the participants of the painting competition we sincerely hope you understand the situation. Thank you very much for your kind attention and cooperation. We will keep you posted on this channel and via instagram at @yayasanmusikjakarta.

Sehubungan dengan merebaknya wabah penyakit Covid-19 di Indonesia maupun negara-negara lainnya, maka dengan sangat berat hati komite lomba lukis memutuskan untuk menunda perlombaan ini sampai dengan pemberitahuan selanjutnya. Kami berharap situasi dapat segera pulih seperti sedia kala. Kami Mohon maklum atas penundaan lomba lukis ini, dan kami ucapkan terima kasih atas perhatian dan kerjasama dari para peserta lomba lukis. Informasi akan terus kami update di sini dan di halaman instagram kami di @yayasanmusikjakarta.

由于最近在印度尼西亚和其他国家/地区爆发了COVID-19,我们遗憾地不得不将此次绘画比赛推迟到另行通知。 我们希望这种情况能够得到纠正,希望很快就能恢复正常。 衷心希望绘画比赛的参赛者了解情况。 非常感谢您的关注与合作。 我们会及时通知您。